Grillad sula till Greta Garbo

Tumknuten är lätt att lära sig och användbar då den kan användas för att förhindra att repet glider genom ett öga, hål eller ring. En tumknut är en enkel fyrkantig knut, så ta den högra änden, täck den över den vänstra och slinga. Dra hårt.

Överförbart ansvar

Utlösa en ångande rollspelsscen (se text 4, rollspel), någons hetaste fetischfantasi (se text 9, fetischer) eller ett fängslande S/M-möte (se text 10, Domination & Submission). erotik: S/M-fantasier).

Utan romantik är det som att spela ett instrument utan noter

Av denna anledning är det viktigt att du är organiserad och kommer ihåg i varje ögonblick vem du pratar med, oavsett om det är ett nytt samtal eller tvärtom, vid vilken tidpunkt i samtalet du har lämnat med din eventuella erövring.

Försök att klämma ihop slidan som du håller mitt finger

Och kanske, en dag, eftersom jag inte förväntade mig något av dig, började jag öppna mig för dig. Det fanns inga dolda intressen eller medvetna strategier. Han visade mig helt enkelt som jag var, utan att ha något att bevisa, utan att ha något att upptäcka. Ja, du var fortfarande där. Och jag föreställer mig att det hände dig som det gjorde med mig.

Mycket attraktiv, naturligt bröstad, oroande, underhållande

Det där med att mäta vad resten gör, exakt när de bråkar, vad som gör dem arga, hur länge de håller på utan att prata med varandra och till vem de berättar sina saker är ganska absurt. Det är upp till dig att skapa ditt eget system.

Tidigare inlägg